Технолошки факултет у Зворнику, Универзитета у Источном Сарајеву у периоду од 11. до 13. марта 2019. године на Јахорини ће одржати VI Међународни конгрес „Инжењерство, екологија и материјали у процесној индустрији“.

Овај научни скуп по квалификацији Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво свртан је у прву категорију и квалификован као Међународни научни скуп.

Овогодишњи скуп подржан је и од стране Европске асоцијације за храну ИСЕКИ.

Научни скуп биће посвећен питањима и проблемима који су везани за теоријске и инжењерске аспекте у хемијској, прехрамбеној и процесној индустрији, металургији и темама које се тичу нових материјала, заштите животне средине, хемије и управљања у организацији.

Скуп ће окупити научне и стручне раднике из 17 земаља. Истовремено Конгрес пружа прилику да се размјене искуства у научно истраживачкој области , склопе нова познанства и пружи шанса младим кадровима да брже улазе у свијет науке.

Покровитељ овог научног скупа је Академија наука и умјетности Републике Српске и Министарство за научнотехнолошки развој , високо образовање и информационо друштво.

Отварање Конгреса одржаће се 11. 03. 2019. године у хотелу „Бат“( бивши хотел Бистрица) на Јахорини са почетком од 15:30 часова.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име