Припадници Полицијске управе Источно Сарајево данас су у оквиру обиљежавања 4. априла – Дана полиције, даривали крв у Одјељењу за трансфузију крви Болнице “Србија”.

Начелник сектора криминалистичке полиције у Полицијској управу Источно Сарајево Небојша Поповић истакао је да су полицијски службеници поново показали хуманост и додао да ће у току данашњег дана 35 службеника добровољно даровати крв суграђанима којима је она најпотребнија.

Из Полицијске управе Источно Сарајево саопштено је да ће акција, у којој учествују полицијски службеници из свих организационих јединица на територији Полицијске управе Источно Сарајево, бити настављена и сутра у периоду од 8 до 14 часова.

Ради се о традиционалној активности коју спроводе све полицијске управе у Републици Српској, а иста ће бити одржана и на подручју Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијска управа Источно Сарајево ће у склопу обиљежавања Дана полиције организовати и концерт Полицијског оркестра МУП-а РС, у недјељу 31. марта у Културном центру Источно Ново Сарајево, са почетком у 20 часова.