Олимпијски центар Јахорина у сарадњи са Отвореном мрежом се 7. априла опрашта од зиме кроз спортско забавни програм са циљем подршке обољелој дјеци БИХ. Посљедњи скијашки дан на Јахорини обиљежиће спектакуларни дневни концерт Наташе Беквалац од 13:00 часова али и бесплатно скијање током цијелог дана.

Обзиром да је догађај хуманитарног карактера улаз на концерт се неће наплаћивати али ће на полазима лифтова ће бити постављене хуманитарне кутије у које ће корисници скијалишта, умјесто куповине ски карте, моћи убацити новац у складу са својим могућностима а све са једним циљем, помоћ и изљечење тешко обољеле дјеце. У оквиру хуманитарне акције ће се такође продавати и посебно дизајниране мајице и бандане али и топли напици за вријеме трајања концерта од који су сви приходи такође намјењени у хуманитарне сврхе. Овом акцијом на Јахорини, 7. априла, ће се скупљати средства за троје дјеце и то Милоша Божовића из Источног Сарајева, Марка Павловића са Пала и Мерјем Башић из Сарајева.

Позивамо све хумане људе да нам се придруже 7. априла на Јахорини, да се добро забавимо и помогнемо нашим суграђанима Милошу, Марку и Мерјем, вратимо им осмјех на лице и заједно испратимо зиму. Донације можете извршти И директно уплатом средстава на рачун Олимписјко центра Јахорина са назнаком „ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА“ – Трансакцијски рачун отворен код НЛБ Развојна банка 562-012-00002575-39 али и позивима на јединствене бројеве „ОТВОРЕНЕ МРЕЖЕ“ – 17030 и 17050 за сва три оператера М:ТЕЛ, БХ ТЕЛЕЦОМ и ХТ ЕРОНЕТ – Цијена позива 2 КМ+ПДВ.

Надамо се да ћете се одазвати овом позиву на хуманост и подржати живот!

Олимпијски центар Јахорина