Више особа изгубило је живот када је путнички аутомобил слетио у Миљацку код тунела Булози изнад Дариве, на источном улазу у Сарајево, потврђено је из Професионалне ватрогасне бригаде Кантона Сарајево (ПВБ КС) чије екипе су на мјесту догађаја.

Како је раније пренио портал „Радиосарајево.ба“, позивајући се на старјешину Ватрогасне јединице Пале Његоша Вукадина, најмање двије особе су смртно страдале у овој несрећи.

Са друге стране, сарајевски „Клиx.ба“ јавља да су у несрећи погинуле три особе које су се налазиле у аутомобилу. Овај портал додаје да су пронађена два тијела, а да се за трећим трага. Наводно су два тијела уочена у води, а ријеч је о женским особама.

„Аваз“ наводи да ссе ради о наставницама или учитељицама из сарајевске Основне школе „Ковачићи“.

Да је ријеч о женским особама „Авазу“ је потврдио Самир Џихић, директор Цивилне заштите КС

Велики број полицијских службеника ПУ Источно Сарајево, ватрогасних екипа и других спасилачких служби налази се на мјесту догађаја гдје претражују терен у потрази за трећом особом из аутомобила, додаје портал.

Потрагу знатно отежава неприступачан терен и набујала ријека, те спасилачке службе не могу да дођу до аутомобила који је слетио у Миљацку.