Фото: PIXABAY

Једна млада препричала је непријатан догађај с ујаком који им је због венчаног поклона деловао великодушно, да би на крају испао поприлична шкртица. Анонимна млада за коју се верује да је из Аустралије причу је открила на Фејсбуку.

– Након венчања супруг и ја отворили смо поклоне и честитке. Отворила сам честитку од супругове ујне и ујака и написали су нам чек на 160 фунти – почела је млада. Били су пријатно изненађени износом, али мислили су да је све у реду јер ујак добро зарађује. А онда…

– Три месеца после назвао нас је „великодушни“ ујак и рекао да је мислио написати чек на само 16 фунти па да му морамо вратити 144 фунти. Па ко то ради? – у неверици је млада, која тврди да ујак и његова супруга нису у финансијским проблемима. Ујакова сестра, мајка њеног супруга, била је бесна због његовог потеза, преноси Тхе Сун.

„Вратили смо све јер нисмо хтели ни пени од њега“ – поручила је млада. Многи корисници Фејсбука подржали су је. „Без речи сам. 16 фунти за венчани дар? Зезате ме?! Неки људи немају срама“ – написао је један корисник.