Фото: Младен Шурјанац/РАС Србија

Пензионисани полицајац Мујага Ивазовић (67) који је у стану у сарајевском насељу Сарај поље хицима из пиштоља убио сина Семира Ивазовића (37) налази се на криминалистичкој обради у Министарству унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

Портпарол Кантоналног тужилаштва Азра Бавчић рекла је Срни да ће лице чији су иницијали М.И, након криминалистичке обраде, бити предато Тужилаштву Кантона Сарајево.

„Издата је и наредба за обдукцију тијела страдалог како би био утврђен узрок смрти“, рекла је Бавчићева.

Према незваничним информацијама федералних медија, убиству које се догодило синоћ око 20.35 часова претходила је породична свађа.

На мјесто догађаја је изашла и екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, која је у 20.45 часова констатовала смрт.

Тијело убијеног је превезено у просектуру Баре.

Н1 наводи како су комшије са Војничког Поља, насеља гдје је извршено убиство, казали како је све почело иза 20 сати свађом између оца и сина Семира И. након чега су се чула три хица.

Истичу како ништа није слутило да би се могло десити убиство.

Отац и син су сами живјели на адреси Хасана Сућешке, а прије седам мјесеци је преминула мајка Семира И. Након тога је, како кажу комшије, настао неспоразум, односно нарушени су породични односи, али не до те мјере да би дошло до убиства.

Након синоћње трагедије, на ову адресу су стигли припадници МУП-а КС гдје су извршили увиђај.