Фото: Ведрана Реновица

У оквиру пројекта „Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану“ (ReLOaD) у сарадњи са општином Соколац, данас је почео тродневни тернинг “Управљање пројектним циклусом (PCM)”.

Тренинг се реализује као подршка процесу провођења Јавног позива за организације цивилног друштва/невладине организације за предају приједлога пројеката за финансирање.

Циљ тренинга је пружити представницима организација цивилног друштва додатна знања о управљању пројектним циклусом како би могли са квалитетно осмишљеним и написаним пројектним приједлозима аплицирати на Јавни позив који ће бити отворен до 24. јуна 2019. године. (Текст јавног позива је доступан на wеб страници Општине Соколац www.opstinasokolac.net и на www.ba.undp.org.) али и на позиве других, домаћих и међународних донатора.

Тродневни тренинг ће трајати до 15. маја 2019. године у просторијама Високе школе за услужни бизнис.

Ведрана Реновица
Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.