Фотографија на којој се може видјети како мушкарац стоји у авиону док се његова наводна супруга наслања на три сједишта, изазвала је бијес на друштвеним мрежама.

Тwеет је у четвртак подијелио Кантри Ли Џонсон из Индиане, иначе терапеутски савјетник, а уз фотографију је написао како је мушкарац пуних шест сати стајао у пролазу између сједишта авиона, док је његова супруга спавала шест сати током тог дугог лета.

Мушкарац који је подијелио тwеет био је одушевљен ониме што је видио у авиону, описујући ту гесту мушкарца као доказ праве љубави.

Међутим, многи Тwиттераши се нису с њим сложили, и су почели оптуживати поспану жену на слици да је себична, а мушкарца да је млакоња.

Има и оних који су довели у питање вјеродостојност слике, а неки су говорили како у авиону не би допустили да човјек шест сати стоји.

Неки су хтјели сазнати руту лета, број лета и авио превозника како би провјерили чињенице, а други су сценариј упоређивали с филмом Титаник.

Стотине су размишљале – зашто жена само не може лежати мушкарцу и крилу, но на крају, нико није дошао до конкрентног одговора.