Фото: РТРС

У Републици Српској ће у наредна четири дана бити претежно ведра и свјежа јутра, око ријека и по котлинама са маглом, док ће током дана преовладавати претежно сунчано и топло вријеме уз највишу дневну температуру до 26 степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће током дана у Српској јутарња температура бити између девет и 15, на планинама шест степени Целзијусових. Током дана преовладаваће сунчано вријеме, уз пролазну облачност и мало више облака на сјеверу и највишу дневну температуру ваздуха од 20 до 26 степени, а на планинама око 16 степени Целзијусових.

У недјељу, 29. септембра, јутарња температура износиће од 11 до 17, на планинама око осам степени Целзијусових. Током дана биће претежно сунчано и топлије уз мало више облака на сјеверу, а највиша дневна температура износиће од 20 до 26, на планинама око 16 степени Целзијусових.

У Републици Српској ће у понедјељак, 30. септембра, и уторак, 1. октобра, након претежно ведрог и свежег јутра током дана бити сунчано и топлије уз пролазну облачност. Јутарња температура износиће од 12 до 18, на планинама око осам степени Целзијусових.

Највиша дневна температура у понедјељак и уторак биће од 20 до 26, на планинама око 16 степени Целзијусових.