У стану у улици Семира Фраште у сарајевском насељу Алипашино Поље данас се одиграо крвави пир, пишу тамошњи медији.

Према писању „Аваза“, В.А. наводно у психичком растројству ножем је измасакрирао млађег брата А.А.. Неименовани извор наводно близак истрази открио је поменутом порталу да је В.А. ножем брата убо три пута у стомак и плућа.

Да ствар буде гора, крв је пала пред очима мајке. В.А. је, након што је схватио шта је урадио, побјегао. Како пише „Аваз“, потом је на прозору видио мајку свог пријатеља А.П.

Несретна жена, не знајући шта је урадио, позвала га је на кафу. У међувремену је стигао и А.П. Истовремено, истражиоци су испитивали мајку браће В.А. и А.А. и она им је казала да се, између осталих, дружио с А.П.

На ноге су дигнути полицајци, који су опколили зграду у којој живи пријатељ убице. Извор поменутог портала рекао је да је управо А.П. отворио врата стана. Полицајцима је остао лакши дио посла те су ухапсили помахниталог В.А.

Наводно је ухапшен и А.П., јер су полицајци испрва мислили да је пружао уточиште В.А. Након што је А.П. појаснио да није знао да је његов пријатељ дигао руку на свог брата, пуштен је на слободу. Наводно је добио статус свједока.

Истражиоци су уједно изузели дуксерицу коју је са себе у стану А.П. скинуо осумњичени за убиство и она ће бити предмет вјештачења.

С друге стране, В.А. је завршио у притвору и у петак би требало да буде предат у надлежност Кантоналном тужилаштву Сарајево.

Према незваничним информацијама, В.А. се у неколико наврата лијечио у Јагомиру.

Поменути портал пише да су контактирали Оперативни центар МУП-а КС, одакле су их у вези с овим случајем упутили на портпарола Мирзу Хаџиабдића, али да им се он није јављао.