Новац потребан за лијечење мале Хелене Гавран, која у Паризу бије најтежу битку са својих четири године, обољела од тумора на мозгу, коначно је прикупљен.

– Другари, имамооо лепе вести! Успели смо! Новац за нашу Хели је скупљен! Хвала свима до неба, да није било вас ми не бисмо успели. Група “СА ХЕЛЕНОМ ДО ПОБЕДЕ” ће бити уступљена другом детету и више неће имати везе са Хеленом. Сви који желе да остану у групи могу остати, али група неће имати ништа више са Хеленом – написала је на фејсбуку Андриана Пулетић Петровић.

Концерти који су за Хелену заказани биће одржани и уплаћени за Хелену, јер ће сав новац који буде остао од Хелениног лијечења бити уплаћен у хуманитарне сврхе.

– Била је ово лавовска борба и јако сам поносна на своју фамилију и све вас који сте били уз нас! Надам се да ћемо од сада имати само лепе вести за вас – додала је Андриана.

Мала Хелена Гавран била је весела и здрава риђокоса дјевојчица, све док није почела да повраћа, бива поспана, раздражљива и љута. Мислило се да је само љубоморна јер је на свијет дошла њена најмлађа сестра, трећа ћеркица у породици.

У августу јој је дијагностификован хидроцефалус, а онда и тумор на малом мозгу. Хитно је оперисана, тумор је одстрањен, али наду за њен даљи опоравак, будући да је тумор малигни, пружило је лијечење у иностранству.