Кућа која је тренутно у изградњи у Нју Джерсију засад изгледа као и свака друга конструкција. Даске и облици онога што ће бити спаваће собе и купатила полако постају видљиви. Али, ова кућа није нимало обична. Осим што ову кућу од преко 400 квадрата граде радници, у помоћ им прискаче и 2 милиона људи широм свијета.

Кејт Рамсон је инфлуенсерка са популарне друштвене мреже Инстаграм. Води страницу “Куће Инстаграма” и скупља фотографије предивних домова и ентеријера.

Када је ова 35-годишњакиња одлучила да изгради нову кућу прошле године, одлучила је да од својих фанова затражи помоћ. Тако им данас пушта да они буду ти који ће одабрати тип крова, а и многе друге “ситнице”.

Свој пројекат описала је као “гужву у кући” коју креира 2 милиона људи и нада се да ће јој они помоћи да све буде завршено у року од 18 мјесеци.

У својим Истаграм објавама, Кејт фанове моли да гласају за различите опције. На примјер, да ли им се више свиђа да се судопера налази испод прозора у кухињи или на кухињском елементу који се налази на средини просторије. Оно што добије највећи број гласова је побједничка опција и Рамсонова заиста и уради.

У посљедњих годину и по питала је своје вјерне пратиоце о апсолутно свему, од самог плана, па све до изградње.

“Све ће се одиграти на Инстаграму. Од почетка до краја”, рекла је она, преноси ББЦ.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

This is what prevents squeaky floors. Make sure to watch this video with sound – this is a premium, high quality product, and with all of the benefits it offers you would think it costs a fortune but the entire system (panels + their special glue) costs only about $300 more (for an average 2500sf house) compared to regular plywood+glue. This is AdvanTech subfloor system by @huberwood and it’s THE best floor you can get for your home. ⁣⁣ ⁣⁣ Make sure to share this video with everyone you know who’s planning to build or remodel in the future – for just a few hundred dollars more it’s a must upgrade to ensure a house will have flat, stiff, perfectly straight and most importantly squeak-free floors. ⁣⁣ ⁣⁣ Thank you to our sponsor @huberwood for making this video possible! ⁣⁣ ⁣⁣ Framing contractor: @east_coast_framers⁣⁣ Architect: @planarchitecture⁣⁣ Subfloor: AdvanTech by @huberwood⁣⁣ ⁣⁣ #newconstruction #newhome #customhome #newbuild #framing #homebuilding #houseconstruction #newjersey #futurehouse #dreamhome #construction #underconstruction #subfloor #advantech #huberadvantech

Објава коју дели Kate Rumson (@katerumson) дана