Футсалери Гласинца поражени су пред својим навијачима на старту Прве футсал лиге Републике Српске од екипе Клуба малог фудбала „Полицајац“ из Бање Луке резултатом 4:1.

Публика је имала прилику да гледа квалитетну утакмицу ова два прволигаша, а коначни исход постигнут је већ у првом полувремену када је виђено свих пет голова. Други период игре протекао је у константним нападима домаћих футсалера али промјене резултата није било.

„Мислим да смо заслужено побиједили у једној врло коректној утакмици пуној динамике. Захвалио бих се домаћој екипи на гостопримству, фер игри и надам се да ће у наставку првенства остварити своје циљеве. Ми озбиљно тренирамо већ два мјесеца и наш план је да, ако нам се укаже шанса, освојимо Првенство и пласирамо се у Премијер лигу Босне и Херцеговине“ рекао је тренер гостију Срђан Томашевић.

Према ријечима тренера Гласинца Предрага Добриловића он је задовољан издањем своје екипе на почетку првенства против састава који има највеће амбиције када се говори о футсалу у Републици Српској.

„Честитао бих својим играчима на одличној борби и спортском понашању. Све су то момци из Сокоца који немају никакве приходе за ово што раде већ се боре за свој град и публику која их подржава. Екипи КМФ „Полицајац“ желим све најбоље у наставку првенства и да остваре циљ који су поставили пред почетак сезоне“ додао је Добриловић.

Прије почетка утакмице представници Фудбалског Савеза Републике Српске уручили су пехар капитену Футсал клуба „Гласинац“ за освојено прво мјесто у Другој футсал лиги РС група Исток претходне сезоне.

Рођен 8. маја 1997. године у Источном Сарајеву. Основну и средњу школу завршио на Сокоцу. Дипломирао је 2020. године на Катедри за новинарство Филозофског факултета Универзитета Источно Сарајево, те стекао звање дипломираног новинара.