Фото: Соколац-срце Романије

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентране скупштине БиХ Војин Митровић изјавио је Срни да је нечувена реакција министра безбједности у Савјету министара у техничком мандату Драгана Мектића упућена предсједнику Србије Александру Вучићу, те да је очигледно да је погођен губитком министарске позиције у потпуности изгубио компас.

“Мектић се понаша као нервозни поштар јер му је измакла министарска фотеља, али то не значи да може да напада људе око себе посебно званичника једне државе и то још предсједника Србије Александра Вучића”, истакао је Митровић.

Он је нагласио да је срамно да један Србин, а при том и министар напада предсједника Србије.

“Ово није први пут да он упућује овакве поруке са друштвених мрежа. Свједоци смо да је нападао не само предсједника Вучића, већ и СПЦ и НЈегову светост патријарха српског Иринеја и свештенство. Драган Мектић ни као личност ни као, на срећу, сада већ бивши министар не заслужује никакав коментар, јер о њему све говоре срамна и скандалозна писанија по друштевним мрежама”, рекао је Митровић.

Мектић је синоћ на свом Твитер налогу објавио вулгарну поруку предсједнику Србије Александру Вучићу.

Након што је Вучић честитао српском члану Предсједништва Милораду Додику на постигнутом договору у вези са именовањем предсједавајућег Савјета министара, Мектић је упутио непримјерене поруке предсједнику Србије.

Мектић је, између осталог, поручио предсједнику Србије – “иди лијечи се, како су само била фина три дана без тебе”.