Дан вашег рођења одређује енергију која вас прати целог живота. Израчунајте нумеролошку вредност датума рођења, односно свој судбински број и ослободите своје таленте који ће вас водити до успеха.

Ако сте рођени, на пример, 15. 4. 1985, судбински број ћете израчунати тако што ћете сабрати све бројеве: 1 + 5 + 4 + 1 + 9 + 8 + 5. збир је 33, а ту бројку затим сведите на једну цифру, тако што ћете их сабрати. Број који сте добили, у овом случају шест, ваш је судбински број.

1 – Нема бољег од вас

Због ваше снажне индивидуалности и позитивности створени сте да будете вођа. Креативност, оригиналност, али и агресивност гарантују вам успех у организовању било ког посла. Најбољи сте кад учите на сопственим грешкама и почињете испочетка. Настојите увек да станете иза својих одлука без обзира на то шта вам други кажу. Никад не идете уобичајеним стазама, него новим, неистраженим, а то ће вам се исплатити. Каткад сте нетактични, а то би вам могло нашкодити ако не ублажите свој наступ.

Лекција: Окружите се људима којима потпуно верујете.

2 – Сјајан сте сарадник

Ви сте идеалан партнер, пријатељ и радник. Учите на туђим грешкама, а много сте бољи сарадник него вођа. Врло сте тактични и обазриви, па лако привлачите људе око себе. Никад вам неће ништа недостајати у животу јер смирено и интелигентно савладавате све проблеме. Будући да вам је у природи да опраштате, ако наиђете на тешкоће с партнером, бићете много спремнији на компромис. Но ипак припазите да партнер не злоупотреби вашу великодушност.

Лекција: Покушајте да сачувате равнотежу између приватног и пословног.

3 – Забавни сте и брзи

Оштроумност је ваша главна предност, али врло ретко дубље улазите у било какву проблематику. Често сте ентузијастични у вези свега чега се прихватите и лако ширите узбуђење на друге, но проблем је што брзо губите интерес и прелазите на нешто сасвим ново. Не бринете се превише због будућности, а навикли сте да све углавном буде како сте ви наумили. Речити сте, духовити, друштвени и стога лако склапате пријатељства. Успећете управо у пољима где се тражи елоквентност и у уметности.

Лекција: Немојте да због лежерности занемарите своје обавезе.

4 – Логични сте и практични

Имате око за детаље, а и у најдосаднијим пословима можете постићи успех. Ваша је предност што остајете сталожени кад сви изгубе контролу. Радохоличар сте, а лојалност ће вам донети све оно материјално за чим чезнете. Понекад превише инсистирате на свом начину решавања проблема или се губите у детаљима, а то вас може успорити на путу до циља. Одговорност, поузданост и практичност су ваше предности.

Лекција: Опустите се, у животу има важнијих ствари од посла.

5 – Привлачите шармом

Слобода вам је најважнија, а то се одражава у вашој непрекидној потрази за авантуром. Темпераментни сте, енергични и често мењате расположење. Због смисла за хумор увек сте у центру пажње. Живите брзо, врло сте прилагодљиви, брзо размишљате, а сексуалност вам је магнетна. Будући да лако привлачите људе и елоквентни сте, пазите да говорите само о ономе с чиме сте боље упознати како бисте избегли непријатне ситуације.

Лекција: Будите мање брзоплети, па ћете у свему напредовати.

6 – Доброта исијава из вас

Изврстан сте дипломата, одлично мирите сукобљене стране јер сте довољно стрпљиви да саслушате све аргументе. Мудрост вам је предност на послу и у породици, увек сте на располагању најмилијима, а ако је све складно у кући, успевате и на свим другим пољима. Несебичност је ваша најважнија карактеристика, али и саосећајност и топлина. Волите лепе ствари, разумете се у уметност, што се види и у вашем дому.

Лекција: Нису баш сви спремни за ваше добре савете.

7 – Духовност вам је важна

У све се морате уверити из прве руке, уз то сте врло аналитични, а духовна димензија вам је изузетно важна. Ви сте рођени филозоф, учитељ, исцелитељ, али да бисте се у томе остварили, морате прво мало да се опустите. Тек тада ће се сви уверити да их можете научити многим мудростима. Интересују вас култура и уметност и обожавате све што је лепо. Ипак, живот вам је често пун препрека, али увек ћете бити у потрази за скривеним истинама.

Лекција: Опустите се, па ћете имати и више самопоуздања.

8 – Финансије су вам јача страна

Слава, моћ и богатство записани су вам у звездама. Изврсно се уклапате у веће организације и друштва, а највише времена трошите на оне којима је потребна помоћ. Храбри сте, а то показујете борећи се управо за слабије. Дубоко у себи имате и врло тамну страну која може да постане моћно оружје на страни зла, па треба припазити да је увек држите под контролом. Ако превлада, никад нећете уживати у богатству.

Лекција: Окружите се спонтаним и забавним људима.

9 – Помажете у невољи

Осетљиви сте на све из околине, показујете велики интерес за мистично, а неки од вас имају чак и паранормалне способности. Најсрећнији сте кад сте неоптерећени материјалним; само тад можете да остварите све своје потенцијале. Склони сте несрећним романтичним везама, а често грешите што партнеру желите да удовољите по сваку цену.

Лекција: Кад пронађете мир, све ће сести на своје место.