Ако желите срећну и здраву везу, немојте ни да покушавате да је остварите са оваквим типовима.

„Лепљивац“

Њега је лако уочити, мада многе девојке дају шансу таквим типовима, у нади да ће мало „попустити“ кад се боље упознају. Он ће вас стално „гањати“ порукама, питаће се где сте и зашто још не одговарате, а неће му бити свеједно ако негде изађете са пријатељицама. Његов основни проблем је што нема поверења у вас и брине да ће ваше интересовање за њега престати.

Скривач

Реч је о мушкарцу који вам увек показује колико вас воли када сте сами, али се у друштву понаша као да сте само другари. Другим речима, као да га је помало срамота да покаже да сте му девојка.

Господин Негативни

Негативне људе генерално треба избегавати, а још мање треба бирати такве партнере. Ако уђете у везу са вечитим песимистом, вероватно ћете дати све од себе да га промените, али много је лакше да нађете некога ко се заправо смеје.

Играч

Он је потпуно супротно „лепљивцу“, а обично у резерви има још неколико девојака. Труди се да буде кул, може да буде веома забаван и шармантан, али проблем се јавља кад помислите да можете да га промените. И можда ће се потрудити да се осећате посебно, али имајте на уму да се све његове девојке исто осећају.

Господин Изговор

Хтео је да се видите, али нешто му је искрсло? И тако последњих седам пута? Бежите колико вас ноге носе!

Неодлучни тип

Једног минута вас воли, а у следећем је нестао и нема га данима? Не може да одлучи да ли жели да буде са вама, зато му учините услугу, одлучите уместо њега – окрените се и идите својим путем.

Тип који се плаши везивања

То је обично супер тип, лепо се понаша према вама и труди се да се осећате вољено, и ви заиста осећате као да бисте могли са њим да имате дугу и срећну везу. И све је супер док не почнете да причате о будућности, тада се повлачи и мења тему.

Агресиван тип

Ако сте већ били сведок његовом невероватно бесу у неком тренутку, немојте да чекате да опет будете сведок томе. Идите на време.

Варалица

Делује уврнуто уопште наглашавати да не треба да се забављате са типовима који варају, али неке девојке воле таквим мушкарцима да дају другу прилику. Не треба генерализовати јер се свима деси да направе грешку, али особа која је раније варала ће то вероватно да уради опет.

Лењивац

Ако поред себе имате лењог мушкарца који нема никакве амбиције, вероватно се неће променити скоро – посебно ако је већ прешао тридесету… Уколико нема никаквих планова, жеља, снова, циљева, не дозволите да и вас повуче у своју учмалу свакодневицу.