Стефани Ханрахан је позната по савршеном Инстаграм „фиду“ са кога се редовно смеши у друштву свог супруга Шона и двоје преслатке деце, ћерке Кимберли и сина Елија.

Међутим, похвале бројних пратилаца о њеној „савршеној породици“ подстакли су ову мајку из Тексаса да открије истину која се крије иза ведрих фотографија.

– Нико не зна да читам те коментаре са кнедлом у грлу из свог кревета који одбијам да не пустим чак и да бих јела. Нико не би могао ни да претпостави да сам иза затворених врата жена на ивици нервног слома која годинама покушава са спаси ту „савршену породицу“ – почела је своју исповест.

Једна од многих мука која се крила иза широких осмеха и усклађених аутфита је болест њеног супруга. Бивши атлетичар у раним тридесетим је срчани болесник и његово срце је већ два пута било на ивици отказивања.

Породица сада живи у константном ишчекивању трансплантације, али и ново срце, а то ће потрајати највише 15-20 година. У чекању одговарајућег донора, пар је емотивно исцрпљен бригом о деци – обоје имају аутизам који се не може видети на фотографијама.

Због околности Стефани често заборави на своје проблеме. У младости је била жртва се*суалног злостављања, а пре брака је два пута победила рак.

– Мој муж је био мој витез на белом коњу. Желела сам да заснујем породицу, али сам имала два побачаја. Након тога смо добили двоје деце, али је онда дошао дан када сам затекла свог мужа на поду и уследио је низ страшних дијагноза. Са депресијом се борим целог живота, али сада је јача него икада – открила је.