Планинарско друштво „Гласинац“ из Сокоца, 01. јануара објавило је наградни фото – конкурс под називом „РОМАНИЈСКА ЗИМА“. Рок за слање фотографија је 15. јануар 2020. године, а тема конкурса су природне љепоте Романије и Сарајевско-романијске регије кроз годишње доба – ЗИМА.

Како наводе из ПД „Гласинац“ фотографије морају задовољити тему и на њима мора бити приказана зима. То могу бити културно историјски споменици, вјерски објекти, урбане средине, сеоски пејзажи и друго што представља природну љепоту романијског краја у зимском периоду. Нису дозвољене фотографије на којима се налазе особе, осим оних на којима није јасно видљив лик.

– Фотографије за конкурс шаљу се електронском поштом на адресу: pdglasinac@gmail.com, а аутори могу да конкуришу са црно-бијелим или колор фотографијама у дигиталном облику и то са максимално 3 фотографије. Приликом слања ОБАВЕЗНО је уписати: име и презиме аутора, емаил адресу и контакт телефон аутора, називе фотографија и реченицу ,,САГЛАСАН/НА САМ ДА СЕ МОЈИ ПОДАЦИ МОГУ КОРИСТИТИ У СВРХУ КОНКУРСА ЗА ИЗБОР НАЈБОЉЕ ФОТОГРАФИЈЕ „Романијска зима“, наводе из ПД „Гласинац“.

У конкурсу је наведено и да ће се гласање за најбољу фотографију „Романијска зима“ одвијати путем фејсбук странице „Планинарско друштво Гласинац Соколац“ у периоду од 20.01.2020. до 05.02.2020.година.

– Двије фотографије са највише гласова биће награђене, као и једна фотографија за коју се жири одлучи да је најквалитетнија. Проглашење награђених фотографија биће објављено по истеку конкурса, а награђени учесници ће бити благовремено обавјештени о додјели награда путем друштвених мрежа и емаил адреса. Радови које буде одабрао жири, тј. од сваког аутора по једна фотографија, биће изложени у Планинарском дому „Црвене Стијене“ на Романији и Новој спортској дворани у Сокоцу, наводе у ПД „Гласинац“.

Све пропозивије конкурса могу се пронаћи и прочитати на фејсбук страници Планинарско друштво Гласинац , а додатне инфромације о фото конкурсу можете добити и на број 066/605-408.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име