Трикотажа нам се вратила на мала врата, али, како је оличена у виду предимензионираних џемпера, није могла да остане незапажена.

Трикотажа нам се вратила на мала врата, али, како је оличена у виду предимензионираних џемпера, није могла да остане незапажена. Поготово што су такви џемпери добили више намена.

Тако су ове зиме веома популарни џемпери-хаљине, које можете да носите уз фармерке али и само преко чарапа, уз чизме чија дужина прелази колена. Нећете погрешити ако се определите за потпуно раван или модел асиметричног кроја. Модерни су, такође, џемпери-капути, они које можете да оденете само преко мајице али, због дебљине, и преко сакоа, јакни или дебелих ролки. На тај начин преузимају улогу најтоплијег одевног предмета.

Да бисте до краја испратили овај тренд, бирајте моделе у жутој, тиркизној, боји цимета, меда, рђе… И, ако је могуће, ткане у анимал дезену, који је ове сезоне један од водећих на модној сцени. Под условом да сте испоштовали овај савет, за врхунски тренди изглед потребни су вам још само добар пар обуће и одговарајућа торба.