Његово Високопреосвештенство Митрополит дабробосански Господин Хризостом у недјељу 01. марта са почетком у 17 часова служиће Вечерње богослужење у Цркви Светог пророка Илије у Сокоцу.

Након Вечерњег богослужења како је то правило у нашој вјери пред почетак великог поста биће међусобно праштање вјерника. Из Црквене општине Соколац позивају вјернике да у порти храма уприличе дочек Митрополиту Хризостому.

Позивамо вјерни народ да се у недјељу прије почетка вечерњег богослужења око 16 часова и 45 минута окупи у порти храма Романијске Лазарице, како би дочекали Митрополита Хризостома и у што већем броју присуствовали вечерњем богослужењу, навео је старјешина цркве Светог пророка Илије у Сокоцу протојереј – ставрофор Илија Чупић.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.