Фејсбук је најавио нови изглед њихове веома популарне апликације Месенџер. Наиме, најављено је да ће опција Discovery бити уклоњена, и да ће све то почети од сљедеће недјеље.

Током прошлих модификација ове апликације, Фејсбук је унио опцију цхатбота кроз Discovery таб у апликацију Месенџер. Међутим, са овим се нису прославили, па су сада ријешили да просто уклоне ову опцију.

То је једна од главних новина које ће нови Месенџер донијети са собом. Нови шеф производа Стан Чадновски ријешио је да апликацији врати стари сјај тиме што ће је поново учинити једноставном, брзом, ефикасном, али и оним што је она у основи била, а то је сервис за размјену порука. Такође, таб Discovery биће обрисан јер није донио са собом успјех који је компанија очекивала.

Из апликације Месенџер биће обрисан и таб Инстант гејмс, који је омогућавао играње игрица. Овој платформи нећете моћи да приступите ни путем главне Фејсбук апликације.

У новом руху, апликација ће промовисати таб People, гдје можете видјети квадрате који ће промовисати ваше пријатеље са недавно ажурираним Фејсбук причама.