Црне Горе неће бити уколико Срби не буду имали сва своја права у Црној Гори, каже предсједник Атлас Групе Душко Кнежевић.

Црној Гори пријети кантонизација, федерализација, или нешто још горе у што све ово може да се изроди. Зато Мило Ђукановићу, још док имаш времена, још док си свјестан немој да дозволиш крвопролиће у Црној Гори због твог остајања на власти и због твог фашистичког односа према вјерницима у Црној Гори. Зато ти шаљем јасну поруку – мораш се што прије повући – рекао је Кнежевић.

– Мораш се што прије одредити прије него што се народ одреди према теби, а мислим да ће ти онда бити касно. Онда ћеш завршити као што су завршили сви диктатори. Апелујем на све, боље је да што прије схватите да на миран начин доведемо и кроз изборе и кроз техничку владу Црну Гору у мирну воду. Боље је то него да кроз међусобне сукобе рјешавамо будућност Црне Горе. Апелујем на све људе у ДПС да се отријезне и да схвате да је Милу Ђукановићу дошао крај, да је то један комунистички диктатор који више од 30 година влада Црном Гором. Схватите да му је истекао рок као што ток истекне старој конзерви из ратних резерви – рекао је Кнежевић.

Када је ријеч о изборима у Тивту, он је апеловао да нико од опозиције не излази на те изборе, јер су они унаријед изгубљени.

– Мој је апел за све оне који су у Тивту, да нико не излазе изборе у Тивту! И само од тога може имати корист Мило Ђукановић – рекао је он.