Раднице ЈП „Велики парк“ из Ужица прославиле су 8. март у срцу Романије. По препоруци гостију хотела „Златни бор“, а у договору два синдиката из поменутог предузећа, избор за прославу Дана жена пао је на Соколац.

Како нам је рекао Марко Ћубић, испред фирме „Велики парк“, који је био у пратњи колегиница, са Романије носе одличне утиске.

-Ако бисмо могли да оцјенимо од један до десет за гостопримство и провод, то би дефинитивно била највиша оцјена. Надам се да ми жене неће замјерити, мало се шалим када кажем да су оне специфичне, јер увијек пронађу неку замјерку. Ипак, овдје од двадесет колегиница ниједна није нашла замјерку и мислим је то најбољи показатељ – казао је Ћубић.

Гости из Србије искористили су ову прилику да обиђу градове Сарајево и Вишеград, као и Андрићград и Добрун.

Свим дамама наше општине упутили су честитке поводом Дана жена, а грађане позвали да дођу у узвратну посјету Ужицу.

Основне дјелатности Јавног предузећа „Велики парк“ су одржавање спортских објеката, као и израда спортских реквизита и реквизита из дјечијег и парковског програма. Броји 66 запослених радника, од чега су 30 одсто жене.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.