Због новонастале ситуације у вези са ширењем вируса корона јутрос од 7.00 часова затворени су поједини гранични прелази у Зворнику, Вишеграду и Бијељини.

Из Граничне полиције БиХ саопштено је да су до даљег затворени гранични прелази за погранични саобраћај Мали Зворник /на подручју БиХ гранични прелаз Зворник/ и гранични прелаз Брасина – жељезничка станица у унутрашњости подручја Србије /на подручју БиХ гранични прелаз Зворник – жељезнички гранични прелаз/, у надлежности Јединице граничне полиције Зворник.

Представници надлежних организацијских јединица МУП-а Србије обавијестили су Граничну полицију БиХ да ће до даљег бити затворен и гранични прелаз за погранични саобраћај Прибој /на подручју граничног прелаза Мокронози/ и Мост у Цареву Пољу /на подручју БиХ, према Споразуму, у саставу граничног прелаза Увац/, у надлежности Јединице граничне полиције Вишеград.

Из Граничне полиције БиХ је саопштено да је затворен и гранични прелаз за погранични саобраћај Јамена – скелски гранични прелаз /на подручју БиХ гранични прелаз Доње Црњелово/ у надлежности Јединице граничне полиције Бијељина.