Зависно предузеће „Електродистрибуција“ Пале запримило је веома мали број рекламација на рачуне за електричну енергију за мјесец март, а потрошња струје уредно се очитава и у вријеме епидемије вируса корона, изјавио је Срни директор овог предузећа Ацо Станишић.

„Стање на бројилима за мјесец март очитавали су наши радници, који су адекватно опремљени и користе сву потребну заштитну опрему приликом рада на терену, а рачуни вјеродостојно показују потрошњу”, рекао је Станишић.

Он је нагласио да је број рекламација на рачуне за мјесец март минималан и у складу је са ранијим временом.

„Без обзира на временске услове или тренутну епидемију вируса корона, увијек имамо одређен број притужби на увећање рачуна за струју, јер дође до квара или до људске грешке при очитању или уношењу података“, појаснио је Станишић, истичући да је број притужби у нивоу који је могуће толерисати.

Станишић је додао да је снабдјевање грађана електричном енергијом све вријеме ванредног стања било уредно, те да управа и сви запослени у „Електродистрибуцији“ Пале улажу максималне напоре да, и поред тренутне ситуације, одрже квалитет у испоруци електричне енергије свим потрошачима.