Фото: pixabay.com

У везама никада не можете бити сасвим сигурни, али ипак постоје неки показатељи који упућују да ваш партнер није превише заинтересован. Могуће је да припада групи људи који немају проблем с тим да прекраћују време пре него што не наиђе неко бољи. Како никада не би била жртва таквог односа, доносимо упозоравајуће знакове таквог површног односа.

Како не бисте пристајали на нешто мање од онога што заслужујете, добро научите знакове који упућују на то да је ваш партнер можда с вама само зато што прекраћује време до доласка оне праве, пише Мисс7.

1. Не разговарате о конкретним корацима за будућност

Ако су ваши заједнички планови за будућност увек врло површни и или уопштее не постоје, време је да се запитате којим смером иде ваш однос. Незаинтересованост партнера за заједничке подухвате у будућности може упућивати на индиферентност према самом односу.

2. Појављују се инстинктивне сумње

Иако нам инстинкти шаљу сигнале који су углавном супротни од онога у шта желимо да верујемо, стручњаци упозоравају, да је врло важно узимати их у обзир. Емоције нас могу заслепети и тако погурати у погрешном смеру, док су инстинкти верни показатељи на ствари на које би требало да обратимо пажњу за своје добро.

3. Не труди се да вас уведе у свој живот

Ако не показује превише интересовања да вас уведе у свој живот веројатно није превише заинтересован за вас. Тренутак када би требало да се забринете је његово одбијање да вас упозна с пријатељима и породицом.

4. Не постојите на његовим друштвеним мрежама

Пријетељи на друштвеним мрежама знају све о његовим најдражим филмовима, спортским клубовима или музици, али заправо немају појма о особи која му је украла срце. Ако се ни једна ваша фотографија не налази у његовим постовима, можда је то знак да његово срце и није сасвим украдено.

5. Одмах дају до знања да озбиљна веза није за њих

Понекад не морате читати између редова како бисте схватили колико значите свом дечку или симпатији. Озбиљан партнер који се може препустити осећањима никада вам на почетку везе неће рећи да се не види са вама у дубокој старости.

6. Међу вама нема дубоких разговора

Разговори који увек остају на површним нивоима и немају неког битног утицаја на развијање вашег односа, прилично су јасни показатељи да се партнер суздржава, можда за отварање некој другој особи.

7. Уз тебе су само када им то одговара

Ако твој одабраник смишља оправдања да не буде уз тебе када ти је то важно, ради се о мушкарцу који не поштује твоје осећаје. Ако преузима улогу твог ослонца само када то њему одговара, вероватно према теби не гаји љубав коју је спреман да да неком другом.