Естрадни менаџер и оснивач „Камарад продукције“ Бор Лалевић (39), који је у суботу у 17.10 преминуо на Инфективној клиници у Београду од вируса корона, сахрањен је данас на Новом бежанијском гробљу.

На вечни починак, због ситуације са ковидом 19, испратили су га само чланови најуже породице и најближи пријатељи. Уколико се ситуација у Србији са короном буде поправила, договор је да на четрдесетодневни помен на гробље дођу сви који су познавали Бора и дружили се са њим, а нису могли да присуствују сахрани.

Од Бора, за кога сви тврде да је био људина, пожртвовани сарадник, увек насмејан и спреман за акцију, данас су се опростили Ацо Пејовић, којем је Лалевић дуго био менаџер, Бобан Рајовић, Дејан Матић, Бојан Васковић из „Лексингтон бенда“, Аца Лукас…

Лалевићеве колеге менаџери, донели су или послали венце од црвених и белих ружа, како би исказали љубав и поштовање.

– Нека те небески анђели чувају, душо највећа, волимо те заувек – рекао је певач „Лексингтона“ Бојан Васковић, док се Ацо Пејовић од Бора поздравио речима:

– Лако мој, хвала ти за све што си ми био у животу. Никада те твој брат заборавити неће. Спавај мирно!

Подсетимо, Бор је, између осталог, организовао велике концерте Халида Бешлића, Секе Алексић и Марије Шерифовић у Београду. Занат је пекао 2003. и 2004. у концертној агенцији „Мјузик стар“ са Раком Марићем, а од 2004. до 2007. са Драгославом Ганетом Пецикозом, кад је основао своју „Камарад продукцију“. У болницу је примљен са упалом плућа, а након што му се стање погоршало, био је прикључен на респиратор. Иза себе је оставио неутешну супругу Ивану.