У оквиру 3. кола друголигашког Истока фудбалери Романије у недељу 23. августа дочекаће састав Пролетера из Дворова.

Паљани, су са половичним успјехом отворили сезону, на премијери на домаћем терену савладали су Будућност из Пилице (2:1), а прошлог викенда у склопу 2. кола поражени су у Гацку од домаће екипе резултатом (4:2).

Гости су без бодова, на отварању у Гацку су поражени (1:0), у прошлом колу у Дворовима од Рогатичана (1:2) али имају право да се надају повољом резултату те се очекује занимљива фудбалска представа.

„Оно што ме радује пред овај меч, да су сви играчи здрави и спремни. У екипу се враћа и опорављени идеолог игре Никола Живковић, као и Борислав Цицовић, Стефан Јокић и Никола Шаровић важне и битне карике које су недостајале у прошлом мечу у Гацку. Респектујемо максимално ривала, неће бити лако али ми не кријемо да гајимо побједничке амбиције. Ја сам оптимиста, вјерујем у своју екипу, да ће дати свој максимум, одиграти чврсто и јако и у једном спортском и отвореном надигравању надам се и другој овосезонској побједу и новим бодовима“ изјавио нам је пред утакмицу стратег Паљана Срђан Делипара – Панчо.