Лидер коалиције “За будућност Црне Горе” Здравко Кривокапић дао је за “Новости” први интервју после парламентарних избора након којих ће се, највероватније, после 31 године, власт у Црној Гори променити.

– Имао сам потребу, прво као верник, а затим, имао сам и информацију да је митрополит ту, изразио сам жељу, да се видим са њим, иако је то било већ у касним вечерњим часовима. Митрополит је увек својом благодарношћу, присуством међу народом, нешто што представља један симбол Црне Горе. И управо из тих разлога сам ја и отишао да још једном затражим благослов за оно што треба радити од победе па надаље. Јер у суштини мислим да смо ми само прошли прво полувреме, када би то са становишта фудбалске утакмице гледали, а да ће ово друго да буде вероватно занимљивије, интересантније, политички специфичније, казао је Кривокапић

-Ја нисам човек који има политичке калкуалације мислим да треба да размишљамо за опште добро овог народа и да добије оно што заслужује – експертску власт, наводи Кривокапић.