Носилац листе кандидата Општинског одбора ПДП-а Соколац за одборнике у Скупштини ове општине Предраг Батинић рекао је да очекује побједу заједничких кандидата СДС-а и ПДП-а за градоначелника Источног Сарајева и начелника општине Соколац.

Батинић је истакао да очекује два до три одброничка мандата у локалној Скупштини, с обзиром на то да већ годинама имају стабилно бирачко тијело.

Он је рекао да су данас промовисани кандидати ове партије са листе за одборнике у Скупштини општине Соколац, те заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић и кандидат за начелника општине Соколац Милован Бјелица.

Лучић је рекао да очекује побједу ове коалиције на нивоу свих шест градских општина на предстојећим локалним изборима и своју као кандидата за градоначелника.

„Ми смо у претходном периоду показали да нам је изузетно стало до нашег града и општина, јер смо одговорили на сва битна питања и проблеме са којима су се наши грађани сусретали“, изјавио је Лучић на данашњој промоцији кандидата ПДП-а за предстојеће локалне изборе, одржаној на Сокоцу.