У организацији Савеза модерних плесова у БиХ 7. и 8. новембра у Спортско-рекреативном центру „Пеки“, на Палама одржано је Државно првенство БиХ у модерним плесовима. Из Савеза су раније саопштили да су због епидемиолошке ситуације морали да ограниче број учесника у дворани, тако да се на овогодишњем такмичењу одазвао далеко мањи број од стварног броја регистрованих плесача.

Савез модерних плесова БиХ окупља 22 регистрована плесна клуба, међу којима је и Плесни клуб „Ника“ који своје чланове окупља у Сокоцу и Сарајеву. Предсједник и тренер у клубу, Јована Вујичић истакла је да се такмичење у оба такмичарска дана одвијало у четири временска интервала, како би се провеле све неопходне заштитне епидемиолошке мјере.

– Плесни клуб „Ника“ представио се са 12 чланова, од којих је њих осам успјело да освоји медаље. Најбоља јуниорка у категорији диско денс соло је наша чланица Уна Крешталица. Она је и у дуо хип- хоп наступу заједно са Анетом Џајић успјела да дође до најсјајнијег одличја. У истом плесу у својим категоријама друга мјеста припала су Адријани Амовић и Марији Бајагић. У конкуренцији плесача хип-хопа, друга је била и Ведрана Маловић, казала је тренер Вујичић.

Највећа државна смотра плеса организована је уз техничку подршку Плесног студија „Орион“ са Пала.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.