Фото: В. Данчић

Стари полицијски знанац Зоран Тадић из Српца, поново је осумњичен за двије крађе из цркве и локала у Козарској Дубици, а полиција га сумњичи и за крађу из фризерског салона у Лакташима.

Он је припадницима више Полицијских управа познат по крађама од којих не преза ни када су вјерски објекти у питању, а због провала и крађа често је „падао у руке“ полицији.

Овај пут службеници Полицијске станице Лакташи су га идентификовали и ухапсили због сумње да је 16. новембра провалио у фризерски салон на подручју општине Лакташи, одакле је украо одређену количину новца.

Ова Управа му на терет ставља да је починио кривично дјело тешка крађа.

Такође и припадници Полицијске управе Приједор расвијетлили су више крађа почињених на подручју Козарске Дубице, а због сумње да је починио двије крађе, полиција сумњичи овог Српчанина.

Током криминалистичке обраде утврђено је да је осумњичени З.Т. почетком децембра, из угоститељског објекта у мјесту Међеђа код Козарске Дубице, украо око 700 марака. Осумњичени се такође терети да је у периоду од 28. новембра до 4. децембра, из објекта Српске православне цркве у мјесту Међеђа, украо још 270 КМ“, рекла је портпарол ПУ Приједор Звездана Алендаревић.

Након комплетирања оба предмета, против осумњиченог ће Окружном јавном тужилаштву Приједор и Окружном јавном тужилаштву Бањалука, бити достављен извјештај против њега.