Бијела боја била је хит боја 2020. године, а судећи по Инстаграм фотографијама “street style look-ova” многих свјетски познатих инфлуенсерки и жена од стила, и током 2021. године задржаће статус водеће боје, која се савршено комбинује у свакој прилици.

Ипак, чини се да је бијела боја својеврстан изазов, када су зимске одјевне комбинације у питању. Ипак, постоји неколико одговора, за тренутно најпостављаније модно питање: Како носити бијело током зиме?

Плетиво

Џемпер хаљине, пуловер, капе, беретке, бијела боја савршен је избор када су топли плетени комади у питању. Нарочито када је ријеч о “басиц” одјевним комбинацијама, бијела боја додаје мало свјежине.

Pop of color

Уколико сте фан “all black everything” комбинација, поиграјте се и свом модном изгледу додајте мало боје, и то не било које, већ бијеле. Бијела торбица, капа, па чак и предимензиониране сунчане наочаре, даће дозу елеганције вашем “досадном” зимском изгледу, пише Hello магазин.

Бијеле чизме

Уколико пратите дешавања на модној сцени, јасно вам је да је још од прошле сезоне бијела обућа “myst have”, а тако је и ове године. Бијеле чизме, иако резервисане за смјелије, комад су који вашу модну причу чини непрепознатљивом.

Обуците бијело од главе до пете

“All white everything” је нови хит у модном свијету. Слојевито облачење, нијансе “нуде” и бијеле, асесоари, бијела је ове зиме дефинитивно све што вам треба да бисте у сваком тренутку били “fashion”.