Одбојкашки савез Републике Српске донио је одлуку да се финални одбојкашки турнир за јуниорке одржи у Спортској дворани „Пеки“ у Палама, у периоду од 13. до 16. маја 2021. године.

Домаћин турнира биће ЖОК „Јахорина“, чије јуниорке су једне од учесника овог турнира, на којем ће поред њих учествовати и ЖОК „Гацко“ из Гацка, „Либеро“ из Бијељине и „Јединство“ из Брчког.

ЖОК „Јахорина“ понудио је као организатор турнира да најбољу одбојкашицу турнира награди новчаним износом од 100,00 КМ и да обезбиједи смјештај за клубове учеснике по цијени од 35,00 КМ по дневном пансиону на рачун клубова учесника или полупансион од 30,00 КМ у Студентском центру „Пале“.

Тренер ЖОК „Јахорина“ Данило Тадић у ранијем периоду је изјавио за портал Катера да је задовољан пласманом јуниорки у финални турнир за одбојкашице, те додао да се ради о младој и перспективној екипи која има много потенцијала.

Тадић очекује од јуниорки „Јахорине“ да направе добар резултат на финалном турниру, а прво мјесто на истом био би историјски резултат за ЖОК „Јахорина“, кад се ради о млађим категоријама.