Одбојкашки савез Републике Српске донио је одлуку да се финални одбојкашки турнир за јуниорке одржи у Спортској дворани “Пеки” у Палама, у периоду од 13. до 16. маја 2021. године.

Домаћин турнира биће ЖОК “Јахорина”, чије јуниорке су једне од учесника овог турнира, на којем ће поред њих учествовати и ЖОК “Гацко” из Гацка, “Либеро” из Бијељине и “Јединство” из Брчког.

ЖОК “Јахорина” понудио је као организатор турнира да најбољу одбојкашицу турнира награди новчаним износом од 100,00 КМ и да обезбиједи смјештај за клубове учеснике по цијени од 35,00 КМ по дневном пансиону на рачун клубова учесника или полупансион од 30,00 КМ у Студентском центру “Пале”.

Тренер ЖОК “Јахорина” Данило Тадић у ранијем периоду је изјавио за портал Катера да је задовољан пласманом јуниорки у финални турнир за одбојкашице, те додао да се ради о младој и перспективној екипи која има много потенцијала.

Тадић очекује од јуниорки “Јахорине” да направе добар резултат на финалном турниру, а прво мјесто на истом био би историјски резултат за ЖОК “Јахорина”, кад се ради о млађим категоријама.