Драгана Мирковић спрема спектакуларни концерт, и то на Ушћу. Овај дугоочекивани наступ Лучета из Касидола организује менаџер и продуцент Саша Мирковић, ексклузивно сазнаје Курир. Њих двоје су се протеклог викенда састали у његовој продукцијској кући и договорили се о свим условима. С обзиром на то да Мирковић поседује расвету, озвучење, као и највећу бину у Европи од 46 метара за велике концерте, певачица ће по свему судећи имати најбољу визуелно-сценску подршку. Концерт је планиран за лето следеће године, а карте ће већ у мају бити пуштене у продају.

Овим поводом продуцент Аце Лукаса је индиректно и потврдио сазнањa Курира:

– Драгана је моја стара пријатељица и у наредном временском периоду ћемо вас благовремено обавестити о свим детаљима, али где има дима, има и ватре. Сарадња је на обострано задовољство и то што она и ја будемо урадили биће нешто невиђено код нас. Уз дужно поштовање многих естрадних уметника, али само Драгана и Лукас имају ту моћ да напуне велике хале, Ушће, Арену, фудбалске стадионе – поручио је Мирковић за Курир.

С друге стране, фолк звезда је на свом Инстаграму обавестила своје фанове да за њих припрема нешто велико:

– Тако то ми Мирковићи – написала је она и поделила заједничку фотографију на њеном сторију.

Иначе, Мирковићева је једна од ретких певача са естраде која може да напуни велики простор, а њени концерти су увек били посећени, како у земљи тако и у иностранству. На последњем концерту који је правила у Арени, музичка звезда је певала више од четири сата и то без престанка, а ни тада је публика није пустила да сиђе са сцене.