Драгана Мирковић, jедна од највећих балканских музичких звијезда, одржаће велики солистички концерт по први пут у Сокоцу, 25.јуна 2022. на стадиону „Бара“.

Степениште до звијезда Драгана је поплочала својим хитовима (многи од њих постали су evergreen), високим тиражима, великим турнејама на којима је обишла скоро цијели свијет, високобуџетним спотовима који су ишли испред свог времена, као и велики број награда које је чине нашом најнаграђиванијом пjевачицом. Поред музичке каријере, Драгана се остварила и као глумица у филму „Слатко од снова“ гдје је глумила раме уз раме са великанима домаће кинематографије.

Концерт ће трајати три сата и биће састављен од Драганиних највећих хитова, међу којима су „Последње вече“, „Кад би знао како чезнем“, „Мило моје, што те нема“, „Откад сам се у тебе заљубила“, „Питају ме у мом крају“, „Нисам ни метар од тебе“ који су годинама незаобилазни у клубовима и на концертима.

Оно што овај концерт чини посебним је и чињеница да је најављен шест мјесеци до његовог одржавања и да ће концерту са врхунском сценографијом и видео ефектима претходити богат музички програм. Публику ће до усијања у Warm UP довести Софија Петровић (DJ SOPHIE), дјевојка из Црне Горе која је своје мјесто међу најбољим ди-џејевима потврдила наступима по бројним европским и регионалним клубовима.

Стадион „Бара“

Драганин долазак у Соколац и на Романију представља сигурно једну од најљепших и најпозитивнијих вијести у области јавног живота задње три деценије, стога не пропустите овај музички догађај на стадиону „Бара“ у Сокоцу, први пут након 25 година.

Улазнице ће се ограниченом броју наћи у претпродаји од 1.марта 2022.године, на преко 25 продајних мјеста широм Републике Српске, онлајн у цијелој Босни и Херцеговини као и на свим продајним мјестима kupikartu.ba, овлашћеног дистрибутера за Босну и Херцеговину.

До последњег даха!