Предсједник управног одбора Атлетског клуба „Гласинац“ Неђо Ђуровић, данас је начелнику општине Соколац Миловану Бјелици уручио признање Атлетског савеза Републике Српске за допринос у развоју атлетике у Републици Српкој.

Посебно признање начелнику Бјелици додјељено је на недавно одржаној манифестацији „Вече атлетике Републике Српске“, која је одржана у Сокоцу у организацији Атлетског савеза РС, под покровитељством Атлетског клуба „Гласинац“ и општине Соколац.

Ова награда додјељује се појединцу или колективу за изузетно залагање и допринос у општој афирмацији атлетике, успјешној сарадњи, подршци активностима и унапређењу рада Атлетског савеза Републике Српске.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.