У другој сезони, Караван путује по општинама и градовима Српске, кроз Семберију, Крајину, Херцеговину, Посавину и Романију. Посљедње станице су Нови Сад и Београд.

Наше станице овог викенда су Соколац, Чајниче, Рудо и Ново Горажде. Уз пјесму, игру, иће и пиће упознаћемо успјешне привреднике, таленте, спортисте и знаменитости Романије и Старе Херцеговине!

СОКОЛАЦ, субота 16 ч.

Туризам, културно-историјске знаменитости, храна и пиће из овог краја, талентовани појединци, успјешни привредници, пољопривредници, људи са необичним занимањима, спортисти, те културно-умјетничка друштва чекају нас на трећој станици РТРС Каравана у Сокоцу! У срцу Романије забавља вас Раде Јоровић, а имамо и госта изненађења!

ЧАЈНИЧЕ, РУДО, НОВО ГОРАЖДЕ, недјеља 16 ч.

Чајниче, Рудо и Ново Горажде, три општине у три и по сата дружења уз пјесме Ђорђа Чавића! Чајничка Красница, Горажданска штампарија и Водени Ћиро само су неке од прича које представљају овај крај! С погледом као из свјетских журнала видимо се у недјељу, у РТРС Каравану!

Кроз троипочасовни програм воде вас Верица Калаба и Срђан Радановић, уз помоћ наших колега из ИТ центара, а у улози домаћина у своме крају сте управо ви, драги наши гледаоци!

Нека вам викенди овог љета буду резервисани за музику, добре људе, спортисте, велике регионалне естрадне звијезде, препознатљиву традиционалну кухињу и успјешне привреднике и пољопривреднике наше земље. Поподневне врућине, лакше ће проћи у добром друштву екипе РТРС.

Караван је спреман, а ви?