Фото: Бојан Д.Тошић

Дуго ишчекивани солистички концерт Драгане Мирковић, одржан је синоћ у Сокоцу на стадиону „Бара“. Упркос љетној олујној киши, концерт је почео у планирано вријеме. Балканска звијезда, иза које су око три и по деценије успјешне каријере, низала је бројне хитове, како старије, тако и новије, а публика ју је пратила у глас.

У току концерта, олујно невријеме по други пут сручило се на Соколац, али Драгана је остала на бини и кисла са својом публиком. Није одустајала „до посљедњег даха“, чиме је изазвала још веће одушевљење и наклоност оних који воле и поштују њен рад.

Фото: Бојан Д.Тошић

Још једном је потврдила да је прави професионалац у свом послу, што је публика поздрављала громогласним аплаузом и овацијама. Нажалост, олуја је учинила своје и концерт је завршен раније него што је било планирано.

Пред почетак спектакла, публику је загријала DJ SOPHIE – Софија Петровић из Црне Горе, која важи за једну од најбољих ди- џејева данашњег популарног звука, а наступа широм региона, па и по напрестижнијим европским клубовима. Плесну пратњу чинили су чланови Плесног сутија „Фуего“ Пале.

Фото: Бојан Д.Тошић

Досадашњу Драганину каријеру обиљежили су препознатљив глас, ванвременски хитови и порфесионални однос пун љубави према послу и својој публици, а све наведено потврдила је управо спектаклом који је приредила на соколачкој „Бари“.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.