Побједа је оно што се очекује, Бања Лука показује да је побједа наша,

„Атмосфера препуне дворане Борик показује да је Република Српска спремна за промјене и да нас другог октобра очекује велика побједа“ рекао је Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.

„Кампању смо започели у Бијељини и на неки начин је заокружујемо у Бањој Луци, побједнички. Побједа је оно што се очекује, Бања Лука показује да је побједа наша, да ће након избора Јелена Тривић бити Предсједник Републике, да ће Мирко Шаровић бити српски члан Предсједништва БиХ, а да ћемо имати скупштинску већину да након 16 година скинемо СНСД са власти“ рекао је Шаровић.

Јелена Тривић, кандидат за Предсједника Републике Српске, изјавила је да након предизборног скупа у Бањој Луци очекује побједе и за појединачне функције, као и за три листе које су стале иза њене и кандидатуре Мирка Шаровића.

„Оно што ћу још једном поновити, наша политичка побједа другог октобра треба да буде тек почетак побједе за Републику Српску. За Републику Српску без корупције, за Републику Српску која има одлично образовање, за Републику Српску која има најбоље здравство. Наше кључне поруке и српски национални интерес за 21. вијек су мир и стабилност, и ми знамо како ћемо Републику Српску развијати у миру“ истакла је Тривићева.