Смрт прослављеног Синише Михајловића потресла је јавност. Од њега су се опростили сви великани, и то не само фудбалски, али посебну пажњу привлаче ријечи породице, најприје супруге и дјеце.

Након што су се Аријана и ћерка Викторија путем друштвених мрежа опростиле од супруга и оца, сада се огласила и друга ћерка Вирџинија.

Она је на свом профилу на Инстаграму подијелила потресне фотографије и свом тати посветила емотивни текст.

“Тешко је тата. Тешко је. У овом тренутку огромне патње треба ми само твој загрљај. Не било какав загрљај, твој. Помијешан са твојим парфемом, који је, као и твоја душа, остао ту. И свако ко те познаје зна на шта мислим. Немогуће је прихватити све ово, али налазим снагу у неизмјерној љубави коју си ми пружио у овим годинама заједничког живота, толико снажној да ће ме пратити до краја живота. Након што сам открила твоју судбину, захваљујем ти што си био са мном ових година, у којима си ми дао све, све што је отац могао дати ћерки и много више”, написала је она.

А љубав коју је осјетила описала је као неизмјерну.

“Волео си ме неизмерно, свом снагом коју си имао. Заштитио си ме од свега и свакога. Био си превелик. Превелик за мене. Превелик за нас. Превелик за све. Моје срце је данас сломљено, разбијено. На души ми је горе, а ја не могу да причам о свом супер хероју, за мене тата, за тебе Синиша Михајловић. Превише боли, превише. Волим те тата, увијек, увијек, увијек, увиек. Викаћу ти то сваки дан, увјерена да ће мој вапај тамо допријети. Никада се нећемо раздвојити. Збогом тата, моја велика и неизмерна љубави. Обећај ми да ћеш ми се јавити, и даље си ми толико потребан”, написала је Вирџинија испод објављене фотографије на Инстаграму.

Подсјетимо, легендарни српски фудбалер и тренер Синиша Михајловић преминуо је у 54. години од леукемије.