Током претходних неколико мјесеци у ЈЗУ „Завод за форензичку психијатрију“ Соколац према нашим сазнањима дешавају се, у најмању руку, чудне ствари о којима запослени радници, избјегавају разговарати.

Јавна је тајна, да је в.д. директора ове здравствене установе Ђорђе Радић, иначе Шеф клуба одборника СНСД-а у Скупштини општине Соколац и одборник у Скупштини града Источно Сарајево, имун на најновија дешавања, која чак и не покушава демантовати. Тако се ових дана на друштвеним мрежама могу пронаћи бројни коментари, који показују да се нешто врло озбиљно и крупно крије од очију јавности.

Један од десетина коментара на друштвеним мрежама

АПЕЛУЈЕМО на све надлежне републичке и државне институције ДА ХИТНО ИСПИТАЈУ ове све чешће наводе појединаца и утврде да ли има основа за евентуално покретање кривичних пријава против одговорних особа.

Соколац је обавијен тајнама, које што прије морамо објелоданити како би се дјеловало превентивно, а не чекале последице попут данашњег крвавог масакра у центру Београду.

Позивамо вас драги пријатељи да дјелујемо заједнички и спријечимо сваку врсту злоупотреба које могу имати несагледиве последице. За све оне који нам доставе доказе евентуалних злоупотреба, у виду фото или видео материјала, портал „Соколац-срце Романије“ обезбиједио је 500 КМ. Уговором ћемо заштитити вашу приватност и заштиту личних података.

Све информације око начина достављања материјала и исплате новца можете добити на број телефона 066/937-508.

Да подсјетимо, садашњи в.д. директора ЈЗУ „Завод за форензичку психијатрију“ Соколац Ђорђе Радић већ једном је био у жижи јавности, и то у оквиру акције кодног назива „Силва“, када је ухапшен скупа са још 21 лицем са подручја Сокоца, Рогатице и Пала, 12. јуна 2018. године.

Завод за форензичку психијатрију Соколац једна је од најзначајнијих установа Сарајевско-романијске регије јер обезбјеђује мјере обавезног психијатријског лијечења и чувања пацијената из цијеле БиХ.

АЈДЕ ДА ПОКАЖЕМО СТВАРИ КАКВЕ ЈЕСУ И ДА СЕ ПОГЛЕДАМО У ОЧИ.