Фото: Спорт ДЦ

Фудбалски савез Подручја Сарајевско – романијског одржао је данас редовну годишњу Скупштину која је истовремено имала и свечани карактер јер су по први пут додијељена признања за најбоље унутар Савеза, али и захвалнице заслужнима.

Награду за најбољег фудбалера подручног Савеза понио је фудбалер Славије, Никола Бјелош, док је његов тренер Бојан Регоје најбољи тренер. Најбољи играч футсала је Слободан Елез, а најбољи судија Стефан Тешановић.

Најбољи фудбалски клуб је ФК Фамос из Војковића, најбољи футсал клуб је КМФ Жељезница Трново, а награда за најбољи омладински погон отишла је у Вишеград за Дрину ХЕ.

Награду за инфраструктурни развој добио је ФК Романија, а специјално признање припало је највјернијим навијачима Славије, Соколовима.

Посебна признања уручена су Драгану Пртвару, Давору Ристовићу, Радомиру „Лали“ Берјану, Браниславу Тешану-Хећи, Ристи Тривуну, Зденки Брадоњић, Жељко Ћузулану, а постхумно су признања добили Илија Ћирјанић и Момчило Вујичић.

Порталу „Спорт ДЦ“ припала је плакета за медијску подршку активностима ФС ПСР, док је специјално признање уручено Фудбалском савезу Републике Српске.