Фото: Бојан Д.Тошић © Соколац-срце Романије

Начелник општине Соколац Милован Бјелица изјавио је Срни да је пријавио полицији да га је данас на улици „без основа напао одборник СНСД у Скупштини општине Соколац Милан Јоловић“, те да му је том приликом, како каже, изрекао претње и увреде.

Одборник СНСД ме јавно вређао и претио ми због неког наводног напада на председника Општинског одбора СНСД и директора соколачког Шумског газдинства “Романија” Страхињу Башевића. Нисам знао о чему је реч и тек сам накнадно сазнао да је то неки лични обрачун Башевића и Марка Лубарде, рекао је Бјелица за Срну, а преноси београдски Блиц.

Начелник општине је додао да је и недавно дошло до инцидента између Башевића и Лубарде, те да се он ограђује од напада на било кога, а посебно на директора Шумског газдинства “Романија” и председника Општинског одбора СНСД и да осуђује свако насилно понашање са било које стране долазило.

Он је нагласио да све проблеме треба решавати дијалогом, а не физичким нападима.

– Моја безбедност је угрожена и тражим заштиту, а и не осећам се здравствено најбоље, тако да као председник Општинског одбора СДС Соколац и начелник општине ограђујем се од било каквих насилничких и лоших поступака било кога и према било коме, јер то не доноси никоме добро – изјавио је Бјелица.

Он је поручио да насиље није решење већ извор додатних проблема.

2 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име