Понекад треба да прође пуно времена како бисмо напокон схватили шта уистину желимо од љубавии какви су облици понашања у вези прихватљиви, а на какве одмах треба да реагујемо.

Ево које то љубавне и животне лекције жене прекасно науче.

Не говори “да” ако заправо желиш да кажеш “не”

У љубавним везама често правимо исту грешку – претварамо се. Запамтите да компромис није ријешење ако се због њега осјећате несрећно.

Немојте пристајати на ствари које вас чине дубоко незадовољнима, немојте се претварати да сте срећни ако нисте и немојте говорити “да” предлозима које инстинктивно желите да одбијете.

У сваком тренутку везе будите аутентични и своји јер ћете једино тако моћи да постигнете истинску љубавну срећу са партнером који ће видјети вашу праву личност, а не ону креирану посебно за њега. Када напокон кажете “не” ономе што вас чини незадовољном, ваше праве жеље и потребе излазе на површину.

Ваша љубав не може да промјени мушкарца

Док он сам не постане свестан потребе за промјеном, нема те љубави (без обзира на то колико је она јака) која ће га натјерати да се мијења. Промјене могу бити условљене спољним факторима, али заправо долазе изнутра.

Љубомора и посесивност нису знаци да вас воли

Многе жене љубомору и посесивност доживљавају као потврду да је мушкарцу уистину стало до њих. Мала доза љубоморе сасвим је нормална ствар у вези. Међутим, када вас због мушкарац константно контролише, жели да зна сваки ваш корак и потез, брани вам комуникацију с другима – то је знак да његова љубомора није безазлена, пише  Крстарица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име