У организацији Удружења грађана „Аурора“ Соколац синоћ је одржано традиционално дружење чланица поводом празника – Свете Петке Параскеве.

Предсједник Секције за друштвену активност жена при Удружењу грађана „Аурора“ Љиљана Гајевић навела је да је позив био упућен свим удружењима која егзистирају на подручју Сарајевско-романијске регије, а да су се одазвале 32 жене из Источног Сарајева, Рогатице, Пала и Сокоца.

Удружење грађана „Аурора“ јо сновано је 2007. године, а Секција за друштвену активност жена бави се израдом ручних радова, одјевних и украсних предмета чиме дају допринос очувању културе и традиције Сарајевско – романијског краја.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име