© Соколац-срце Романије

Предсједник Србије Александар Вучић је данас предложио Милоша Вучевића за мандатара који ће саставити нову владу Србије.

Тим поводом, начелник општине Соколац Милован Бјелица на свом Инстаграм налогу упутио је честитку Милошу Вучевићу коју преносимо у цијелости:

,,У име грађана Сокоца и Романије, те у своје лично име честитам господину Милошу Вучевићу избор за мандатара за састав нове Владе Републике Србије. Имајући у виду да је у претходном периоду обављао одговорне функције потпредсједника Владе и министра одбране, чиме је показао да посједује посвећеност и стручност које су потребне за обављање функције предсједника Владе немам сумње да ће бити успјешан премијер. Пред господином Вучевићем су изазови спровођења програма усмјерених на подизање животног стандарда свих грађана, пројекти у области здравства, образовања, науке и технологије, развоја инфраструктуре, екологије, енергетике, пољопривреде, туризма, али и сарадње са Републиком Српском и пројекти у бројним општинама Српске међу којима је и Соколац. Радујем се сарадњи и историјским пројектима од изузетне важности за Соколац, Српску и Србију“ – наводи се у честитки начелника Бјелице.