Изборна скупштина Фудбалског савеза Подручја Сарајевско-романијског одржана је данас у скупштинској сали Општине Пале.

На Скупштини, којој је присуствовао и предсједник ФСРС и Н/ФС БиХ Вицо Зељковић, као и генерални секретар Дејан Лукендић, као и још неколико чланова фудбалске владе, Милорад Лале је изабран за предсједника ФС ПСР у четвртом мандату. Лале се по реизбору захвалио делегатима скупштине и најавио наставак рада за фудбал у овој регији.

Вицо Зељковић је поздравио присутне, те је истакао како је Сарајевско-романијска регија препуна квалитетних људи из свијета фудбала и да их треба више у органима Савеза, јер итекако могу помоћи фудбалу на овим просторима. Нагласио је Зељковић изузетно сарадњу подручног савеза и Фудбалског савеза Републике Српске, те изразио наду да ће се она и наставити у будуће. Он је најавио наставак подршке ФСРС и Н/ФС БиХ према овој регији кроз инфраструктурне пројекте и помоћ клубовима, за које је свјестан да се муче са финансирањем. Захвалио се и на подршци коју је добио за кандидатуру за предсједника Фудбалског савеза Републике Српске и Н/ФС Босне и Херцеговине.

Поред Милорада Лалета, који је предсједник Извршног одбора ФС ПСР њега чине још и Зоран Пушара (потпредсједник), Жељко Ћузулан (потпредсједник), Драгомир Ђајић, Александар Косорић, Милан Реновица, Мирослав Бјелица, Владимир Брадоњић, Далибор Драшковић и Милован Марковић.

У дисциплинској комисији ФС ПСР су Јово Карић, Горан Андрић и Ненад Божовић. У апелационој комисији су Боро Елчић, Добро Скакавац и Немања Кулина.

ФС ПСР је дао и своје приједлоге за избор у органе Фудбалског Савеза Републике Српске, па је тако приједлог за предсједника ФСРС Вицо Зељковић. Приједлог за члана Извршног одбора ФСРС су Драгомир Ђајић и Дејан Крсмановић. Приједлог за делегате у скупштини ФСРС су Александар Марковић, Синиша Јовандић, Младен Балчаковић, Слободан Елез и Владимир Брадоњић. Замјенски делегати су Драган Кулина, Драган Пртвар, Милорад Лале и Александар Косорић.

Приједлог за члана Дисциплинске комисије ФСРС је Александар Ристић, док је Немања Јовичић приједлог за првостепену комисију за линценцирање. Приједлог за апелациону комисију ФСРС је Јово Карић.

Што се тиче Н/ФС БиХ приједлог за предсједника је Вицо Зељковић, а кандидати за Извршни одбор су Милорад Лале и Милан Реновица. Приједлог за Скупштину Н/ФС БиХ су Радомир Берјан и Марко Благојевић, док је Небојша Шешлија замјенски члан. Горан Косорић је приједлог за Дисциплинску комисију, Дејан Крсмановић за правни комитет, Алексдар Ристић за Апелациону комисију, а Драган Кулина и Ристо Тривун за првостепену и другостепену комисију за лиценцирање.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име