Фото: В. Данчић

Добојска полиција пронашла је мотоцикл који је кориштен у крађи око 500.000 КМ из аутомобила раднице ”Ђурић маркета” у Добоју, док се за двојицом лопова интензивно трага.

Мотоцикли је пронађен у шуми и био је поливен бензином, али није запаљен. Сумњамо да је лопове нешто омело у прикривању трагова, а могуће је да су и одустали од паљевине да не би привукли пажњу, каже извор близак истрази, пише АТВ.

Новац је украден из аутомобила раднице ”Ђурић маркета” која је током јутра обилазила продавнице и прикупљала пазаре од викенда.

– Она је прије крађе обишла више маркета. Практично је дошла до посљедњег из којег је требала да преузме пазар. Возило је паркирала испред, али га по свему судећи није закључала. Када је ушла у маркет двојица лопова су отворили возило покупили сав новац и побјегли су на мотоциклу – наводи извор.

Након крађе полиција је обавила увиђај, а током дана су обављени информативни разговори са више особа. Међу њима је и неколицина запослених у ”Ђурић маркетима”. Изузимани су и снимци надзорних камера са више објеката, који би могли помоћи у даљој истрази.

Нико засада није ухапшен и осумњичен за крађу и на случају се интензивно ради.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име