Година је локалних избора у Босни и Херцеговини, а датум одржавања истих, 6.октобра све је ближи, па самим тим и полагање рачуна грађанима. Паника у редовима отуђене скупштинске већине у Сокоцу због губитка положаја и директорских мјеста је све већа, чему свједочи и јучашње саопштење ОО ДЕМОС Соколац у коме се не бирају средства за обрачуне са актуелним начелником Милованом Бјелицом и свима онима који се не слажу са политиком отуђене лично-интересне групице људи.

Тако се овога пута не мети нашла породица покојног Жељка Марковића, некадашњег начелника Центра јавне безбједности Српско Сарајево. Тим поводом данас је реаговала Жељка Марковић, братичина покојног Жељка.

„Ова дјевојчица је пунољетна, студент Филозофског факултета одсјек политикологија и међународни односи. Није је нико требао тјерати ни наговарати да се за своју генерацију, за свој Соколац бори као кандидат Српске демократске странке.

Ја сам трећа генерација из моје породице у СДС-у. Сви смо поносни на то, моја сестра је била кандидат СДС-а на локaлним изборима.

Од како су људи прочитали моје име међу кандидатима, непрекидно ми стижу поруке подршке од фамилије, мојих пријатеља и њихових породица, те од пријатеља мојих родитеља.

Соколац зна у каквим су односима били мој стриц и господин Бјелица. Мој покојни стриц се борио за Републику Српску у рату и у миру. У успомену на њега ја сам на листи СДС-а.

Не дозвољавам да се моје име провлачи у неком контексту јадне и беспомоћне дјевојчице“ – закључила је Марковићка.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име